Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2014 - 11:58 Yorum: 0

Öğretmenler Günü

Kırklareli Valisi Civelek:

Öğretmenler Günü

KIRKLARELİ (AA) – Kırklareli Valisi Esengül Civelek, öğretmenliğin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen kutsal bir meslek olduğunu bildirdi.

Vali Civelek, Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, 1928 yılında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başöğretmenlik unvanını kabul ettiği tarih olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlamanın mutluluğunun yaşandığını belirtti.

Civelek, 24 Kasım'ın, geleceğin mimarı olan öğretmenlerin günü olduğunu anımsattığı mesajında, şunları kaydetti:

"Öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen kutsal bir meslektir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yetişmesinde, geleceğe en iyi şekilde hazırlanmalarında değerli öğretmenlerimiz özveri ve fedakarlıkla görev ve sorumluluklarını yerine getirmektedirler. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevi başında iken şehit olan ve aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi minnetle anarken; tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber