Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 09 Ağustos 2020 - 21:18 Yorum: 0

Oğuz Tongsir: "10 kişilik bir grup spor salonunun kilitlerini kırdı"

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Başkanı Oğuz Tongsir, 10 kişilik bir grubun tesislere gelerek spor salonunun kilitlerini kırdığını söyleyerek,...

Oğuz Tongsir: '10 kişilik bir grup spor salonunun kilitlerini kırdı'

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Başkanı Oğuz Tongsir, 10 kişilik bir grubun tesislere gelerek spor salonunun kilitlerini kırdığını söyleyerek, "Türkiye Spor Yazarları Derneği, İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır" dedi.

TSYD Başkanı Oğuz Tongsir, sosyal medya hesabından 10 kişilik bir grubun tesislere gelerek spor salonunun kilitlerini kırdığını belirterek yardım istedi. Tongsir yaptığı açıklamada, "4 aydır TSYD'ye bir kuruş kira ödemeyen Haliç Üniversitesi bu yetmezmiş gibi bugün 10 kişilik güvenlik ekibiyle Levent tesislerine bir baskın düzenlemiş ve pandemi nedeniyle kapalı olan spor salonunun kapısının kilitlerini kırmıştır. Türkiye Spor Yazarları Derneği, İstanbul'un göbeğinde dağ kanunu uygulamaya kalkan Haliç Üniversitesi ve adamları karşısında asla sessiz kalmayacaktır. Meslektaşlarımızı, üyelerimizi ve ülkedeki tüm medyayı göreve davet ediyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber