Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 22 Ekim 2014 - 16:26 Yorum: 0

Okul Sporları Toplantısı yapıldı.

Malatya Halk Eğitim Merkezinde Okul Sporları Toplantısı yapıldı.

Okul Sporları Toplantısı yapıldı.

MALATYA - Malatya Halk Eğitim Merkezinde Okul Sporları Toplantısı yapıldı. Toplantıya Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI, Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Okul Sporları İl Temsilcisi Yunus ÇATAL, Okul Sporları Komite Üyesi Yalçın AYDIN, Beden Eğitimi Öğretmenleri, İl Temsilcileri ve Antrenörler katıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce 2014 – 2015 Okul Sporları Beden Eğitimi Öğretmenlerine yönelik Okul Sporları Bilgi Yönetim Sistemi Hakkında Sunum yapıldı. Beden Eğitimi Öğretmenlerine Okullardan katılımın kolaylıkla yapılabilmesi için yapılan sunumda bu yıl değişiklikler olan Okul Sporları Yönetim Sistemi, Talimatları ve diğer kurallar hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda bir konuşma yapan İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ Sporu ilk olarak okulda tanıyan birçok gencimiz sporu bu sayede tanıyıp, benimseyerek spor yaşamına devam ediyor. Bu nedenle Okul Sporları bizim için oldukça önem arz ediyor. Tüm okullarımızı kulüpleşmeye davet ediyorum. Okul Spor Kulüplerimiz her anlamda avantajlı durumda. Çünkü Okul Spor Kulüpleri genç öğrenciler ile iç içe, bu sayede birçok sporcuyu yetiştirme noktasında oldukça avantajlı. 2014 - 2015 Eğitim ve Öğretim yılı okullarımıza hayırlı olsun. Sonuç ne olursa olsun fair play kurallarına uyulmasını önemle rica ediyor, Tüm Okullarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’nın konuşmasının ardından daha sonra toplantı soru cevap usulünde devam ederek sona erdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber