Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 12:43 Yorum: 0

Okullar arası yelken yarışları yapılacak

ANTALYA (AA) - Okullar arası Küçükler, Yıldızlar, Gençler İl Birinciliği Yelken Yarışları, 21 Nisan'da yapılacak.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya...

Okullar arası yelken yarışları yapılacak

ANTALYA (AA) - Okullar arası Küçükler, Yıldızlar, Gençler İl Birinciliği Yelken Yarışları, 21 Nisan'da yapılacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, okul sporlarının 2013-2014 faaliyet programında yer alan yarışlar 21 Nisan'da Setur Marina'da düzenlenecek. 9 okuldan 11-18 yaş arası yaklaşık 20 sporcu "optimist" ve "laser" kategorilerinde yarışacak.

Dereceye giren okullar düzenlenecek ödül töreninde kupa ve madalya verilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, spor branşları içinde gençlerin son yıllarda yelkene yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.

İl Müdürlüğü olarak açılan spor branşlarında en iyi sporcuları hazırladıklarını bildiren Hacıcaferoğlu, okul sporlarında hem akademik hem de sportif başarıyı bir arada gördüklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber