Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 26 Mayıs 2015 - 11:14 Yorum: 0

Okullara hayırseverlerin bağışladığı kıyafetler, Kızılay tarafından dağıtıldı

Okullar kapanmadan önce hayırseverlerin bağışladığı giyim ürünleri Kızılay gönüllülerince yaş, ölçü ve özelliklerine göre tek tek ayrılmış 190 parçadan oluşan kıyafet dağıtımı gerçekleşmiştir.

Okullara hayırseverlerin bağışladığı kıyafetler, Kızılay tarafından dağıtıldı

Kızılay ekibi Tevfik Memnune Gültekin  İlköğretim Okulu'na giderek başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilerin ödüllendirilmesi için okul müdürlüğüne yaş gurubuna göre kutulanan kıyafet, çanta ve ayakkabılar okul müdürlerinin ziyareti ile ürünler teslim etmişlerdir. 

Bu çalışmada ürünlerin hazırlanmasında, listelenmesinde, dağıtılmasında emeği geçen öğretmenlerimiz; Kızılay’ın sadece bir felaketin ardında değil de hayatın her anında insanlığın yanın da olduğunu görmekten ve bilhassa eğitim hayatına verdikleri destekten ötürü çok memnun olduklarını dile getirdiler.

Söz alan Kızılay Şube Başkanı Av.M. Umut YALÇIN, Kızılaycı olmanın ve Kızılay’ı öğrenim hayatında yanı başında gören öğrencilerinde ileride fırsatları olduğu taktirde gerek gönüllü olarak gerekse bağışcı olarak Kızılay’ın yanına olacaklarını bilmek ve bu iyilik yarışının sonsuz döngü ile devam edeceğini bilmek bizleri ziyadesi ile mutlu etmektedir…” demiş ve Kızılay olarak hayır yolunda eğitimden desteklerini esirgemeyeceklerini belirtmiştir.      

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber