Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Haziran 2022 - 19:03 Yorum: 0

Ömer Karaevli, Global Champions Tour Paris’te birinci oldu

Longines Global Champions Tour'un 24-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen engel atlama yarışmaları kapsamında pazar...

Ömer Karaevli, Global Champions Tour Paris’te birinci oldu

Longines Global Champions Tour'un 24-26 Haziran 2022 tarihleri arasında Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen engel atlama yarışmaları kapsamında pazar günü koşulan barajlı 1.55 metre yüksekliğindeki Saint Laurent Eiffel Challenge yarışmasında olimpik sporcu Ömer Karaevli, Avant Toi isimli atı ile birinci oldu.

Dünyanın en iyi 31 binicisinin yarıştığı prestijli yarışmanın parkurunu 74.81 saniyede bitirerek 5 binici ile birlikte baraj hakkı elde eden Karaevli, baraj parkurunu 39.85 saniyede hatasız bitirerek birinci oldu. 2 binicinin hatasız yaptığı baraj parkurunda Karaevli, Edwina Tops Alexander, John Whitaker, Edward Levy gibi dünyaca ünlü binicileri geride bırakarak Eyfel Kulesi'ne karşı İstiklal Marşı'nı dinletti.

Avant Toi isimli atına yalnızca 3 aydır binen Karaevli, sporun en üst seviyesinde yeteneğini, atının gücünü ve atı ile uyumunu kanıtladı. Olimpik biniciye ödülünü Mathilde Pinault ve Virginie Couperie takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber