Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Onların işi sosyal girişim

"Yeni İşim Sosyal Girişim Projesi" kapsamında 60 sosyal girişimci; sosyal girişimciliğin, gönüllülüğün ve sivil toplum kuruluşlarının sorunları...

Onların işi sosyal girişim

"Yeni İşim Sosyal Girişim Projesi" kapsamında 60 sosyal girişimci; sosyal girişimciliğin, gönüllülüğün ve sivil toplum kuruluşlarının sorunları ve çözüm önerilerini konuştu.

Esenler Belediyesi Sivil Toplum Geliştirme Merkezi ile Sosyal Akıl Derneği, "Yeni İşim Sosyal Girişim Projesi" kapsamında sosyal girişimcilik ve sosyal sorumluluk projeleri üretmek adına bir araya geldi. "Yeni Türkiye'nin Sosyal Liderlerini Arıyoruz!" sloganıyla yürütülen proje kapsamında 60 sosyal girişimci yaptıkları çalıştayda; sosyal girişimciliğin, gönüllülüğün ve sivil toplum kuruluşlarının sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı.

Amaç, iyilik hareketini yaymak

Toplumda iyilik hareketini yaymak ve çeşitli konularda farkındalık oluşturmak amacıyla bir araya gelen ekip, toplum yararına hizmet eden sivil toplum kuruluşları sayısının arttırılması için yapılması gerekenleri de konuşarak öneriler getirdi. Çalıştay, Atışalanı Caddesi üzerinde bulunan Esenler Belediyesi Sivil Toplum Geliştirme Merkezi'nde düzenlendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber