Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Ordu'da 225 binanın dış cephesi değişecek

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesinin kent estetiğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yapıların dış cephelerine yeni bir düzenleme...

Ordu'da 225 binanın dış cephesi değişecek

ORDU (AA) - Ordu Büyükşehir Belediyesinin kent estetiğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan yapıların dış cephelerine yeni bir düzenleme getirecek olan Ordu Büyükşehir Belediyesi, 225 binada iyileştirme projesi uygulayacak.

Belediyenin sorumluluk alanında bulunan Altınordu ilçesi Atatürk Bulvarı üzerinde 408 binayı inceleyen yetkililer, cephesi kötü durumda olan 225 binanın cephelerine ait mimari çizim işlemlerinde son aşamaya geldi.

Proje kapsamında 225 binanın modellemesinin ve ada siluetlerinin tamamlandığını ifade eden yetkililer, proje alanının sunumuyla ilgili animasyon çalışmalarında son aşamaya gelindiğini belirtti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber