Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 17:38 Yorum: 0

Orduspor Kulübü'ne haciz şoku

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden 25 bin lira alacağı bulunan eski kulüp müdürü Yavuz Selim Şahin, kulübün bazı eşyalarına haciz koydurdu

Orduspor Kulübü'ne haciz şoku

ORDU (AA) -  PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'ne ait bazı eşyalar, 25 bin liralık borcu nedeniyle haczedildi.

Kulübün eski müdürü Yavuz Selim Şahin, 25 bin liralık alacağının ödenmemesi üzerine alınan haciz kararı uyarınca beraberinde avukatı ve haciz memurlarıyla Durugöl Tesisleri'ne geldi.

Haciz memurlarının yaptığı işlemin ardından bazı mutfak eşyaları ile elektronik eşyalar, görevliler tarafından kamyonete yüklendi. 

Haciz işleminin tamamlanması üzerine Şahin ve beraberindekiler kulüpten ayrıldı. 

Bu sırada polis ekiplerinin kulüpte bir süre önlem aldıkları gözlendi. 

Orduspor Genel Menajeri Selim Şener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmelerin son derece üzüntü verici olduğunu belirterek, "Keşke böyle şeylerle karşı karşıya kalmasaydık" dedi. 

Orduspor Kulübü'nün bu hallere düşmemesi gerektiğini anlatan Şener, "Sonuçta bir kanun var ve biz kanunlara saygılıyız. Şu aşamada yapacağımız bir şey yok" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber