Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Mart 2015 - 12:48 Yorum: 0

Orduspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör Özcan: "Manisaspor maçına kadar önümüzde 10 gün var, bu dönemde eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız"

Orduspor'da Manisaspor maçı hazırlıkları

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, sahasında Manisaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 

Durugöl Tesislerinde, teknik direktör Hüseyin Özcan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Koordinasyon ve sürat çalışmaları yapan futbolcular, daha sonra top kapma oyunu oynadı. Taktik ağırlıklı çalışmalarla süren antrenman, yarı sahada çift kale maçla sona erdi.

Yaklaşık 2 saat süren antrenmana 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda yer alan Furkan Mızrak katılmadı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Özcan, 4 Nisan Cumartesi günü sahalarında oynayacakları Manisaspor maçı hazırlıklarının güzel geçtiğini söyledi.

Manisaspor maçına kadar önlerinde 10 günlük süre olduğunu belirten Özcan, "Bu dönemde eksiklerimizi tamamlamaya çalışacağız" dedi. Güç ve kuvvete dayalı antrenmanlara ağırlık vereceklerini ifade eden Özcan, "Manisaspor maçına kadar en iyi şekilde hazırlanıp sahaya öyle çıkacağız" diye konuştu. 

Kulübün ekonomik sorunlarına da değinen Özcan, bunun takıma çok ciddi şekilde yansıdığını belirtti. 

Özcan, şunları kaydetti:

"Kulübümüzün bütün gelir kaynakları kesilmiş durumda. Dolayısıyla hiç gelir gelmeyen bir camiada sıkıntılar olması çok normal. Ordulu genç oyuncuların bugün bu camia altında sahaya çıkmaları çok önemli ama bu çocuklarımız sıkıntılarla yüzleşiyor. Artık Ordu şehrinin bu konuda bir farkındalık oluşturup bu çocuklarına sahip çıkması gerekiyor. Bu çocuklar en iyi şekilde desteklenmeli. Bunun için de bir kıvılcımın oluşması gerekir. Umarım birileri bu kıvılcımın çıkmasını sağlar."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber