Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Haziran 2021 - 11:38 Yorum: 0

Orman Bölge Müdürlüğü ile MEM arasında “Ormanda Okul” protokolü imzalandı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Ormanda Okul, Okul Öncesi ve İlkokul Öğretmenlerinin Orman Okulu Lideri...

Orman Bölge Müdürlüğü ile MEM arasında “Ormanda Okul” protokolü imzalandı

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında "Ormanda Okul, Okul Öncesi ve İlkokul Öğretmenlerinin Orman Okulu Lideri Eğitici Eğitimi" projesi için karşılıklı yardım ve işbirliği protokolü imzalandı.

Zafer Kalkınma Ajansı 2021 yılı teknik destek çağrısı kapsamında, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün "Ormanda Okul, Okul Öncesi ve İlkokul Öğretmenlerinin Orman Okulu Lideri Eğitici Eğitimi" Projesinin uygulanması esnasında karşılıklı yardım ve işbirliği protokolü Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından eğitim sırasında uygulama yapılabilmesi için gerekli fiziksel ortamın belirlenmesi ve hazırlanması ile eğitimcilere ve katılımcılara rehberlik hizmetinin verilmesi desteği verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber