Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Orman Haftası

KÜTAHYA (AA) - Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında,  ilkokul öğrencileri fidan dikti.Çamlıca İlkokulun'da düzenlenen programda...

Orman Haftası

KÜTAHYA (AA) - Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü tarafından organize edilen, Orman Haftası etkinlikleri kapsamında,  ilkokul öğrencileri fidan dikti.

Çamlıca İlkokulun'da düzenlenen programda konuşan İlçe Orman İşletme Müdürü Erdal Güngör, ormanların dünyanın en önemli yenilenebilir doğal kaynaklarından biri olduğunu söyledi.

Ormanlara gerekli önemin verilmesi amacıyla da birçok ülkede 21-26 Mart tarihinin "Dünya Ormancılık Günü" olarak kabul edildiğini belirten Güngör, "Ormanlarımız, bir milletin en önemli zenginlik kaynağıdır. Çok uzun bir süreçte oluşan ormanlarımızı korumak ve yeni orman alanları oluşturmak, hepimizin vatandaşlık görevidir. Bu vatandaşlık görevimizi yerine getirirken ağacı ve ormanı korumanın, uygarlığın en temel göstergesi olduğunu çocuklarımıza öğretmeli ve bu bilinçle ormanlarımıza sahip çıkmalıyız" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, Çamlıca köyünde Kantar mevkisine 100 sedir ve 30 da göknar fidanı öğrenciler tarafından dikildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber