Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Eylül 2016 - 19:58 Yorum: 0

Osmaniye şehidini son yolculuğuna uğurladı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 26 Ağustos'ta PKK terör örgütü tarafından Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıda...

Osmaniye şehidini son yolculuğuna uğurladı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 26 Ağustos'ta PKK terör örgütü tarafından Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) şehit olan polis memuru Ali Mülazımoğlu, memleketi Osmaniye'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 26 Ağustos'ta PKK terör örgütü tarafından Emniyet Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıda yaralanan polis memuru Ali Mülazımoğlu (23), tedavi gördüğü GATA'da şehit oldu. Adana'ya gönderilen şehidin naaşı, yetkililer tarafından alınarak Osmaniye merkezde bulunan Belediye Asri Mezarlık Camii'ne getirildi. Burada İl Müftüsü Ramazan Çortul'un kıldırdığı cenaze namazının ardından şehit polisin naaşı, defnedilmek üzere Osmaniye merkeze bağlı Çardak köyüne götürüldü. Bekar ve 3 kardeşin en küçüğü olan şehit, yaralıyken kendisini görmek için Şırnak'a gelirken trafik kazasında ölen annesi Gülistan Mülazımoğlu'nun yanında toprağa verildi. Kazada yaralanan şehidin babası Dursun Mülazımoğlu törene sedye ile getirilirken, ablası Filiz Mülazımoğlu Özdemir ise tekerlekli sandalyede katıldı. Törene Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi ve yakınlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Cizre'deki saldırıda yaralanan oğullarını ziyarete giden Mülazımoğlu ailesi Diyarbakır'da trafik kazası geçirmiş, şehit polisin annesi Gülistan Mülazimoğlu hayatını kaybederken, baba Dursun Mülazımoğlu ve şehidin ablası Filiz Mülazımoğlu Özdemir yaralanmıştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber