Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Ekim 2021 - 10:08 Yorum: 0

Oto hırsızı yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda kentte çalınan 2 otomobil...

Oto hırsızı yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda kentte çalınan 2 otomobil bulunarak sahiplerine teslim edilirken 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre kentte meydana gelen oto ve otodan hırsızlık olayları ile ilgili olarak Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından çalışma başlatıldı. Ekiplerce olayların aydınlatılması için toplam 10 saatlik kamera kaydı izlendi. Hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen M.Ş., ekiplerce yakalanırken çalınan 2 otomobil ise sahiplerine teslim edildi.

Oto hırsızı yakalandı

Oto hırsızı yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber