Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Ocak 2017 - 15:40 Yorum: 0

Özalp Kaymakamı Vardar’dan VASKİ’ye ziyaret

Van'ın Özalp Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Ferhat Vardar ve AK Parti Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar, VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap...

Özalp Kaymakamı Vardar’dan VASKİ’ye ziyaret

Van'ın Özalp Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Ferhat Vardar ve AK Parti Özalp İlçe Başkanı Orhan Yıldırımçakar, VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen'i makamında ziyaret etti.

Yeni görevlerinde karşılıklı "hayırlı olsun" dileklerinde bulunan VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen ve Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar, ilçedeki altyapı sorunlarını ele aldılar. Vatandaşın yararına yapılan hizmetin en iyi şekilde hissedilmesi için çaba sarf etme gayretinde olacaklarını ifade eden Ferhat Vardar, "İlçemizdeki hastalıkların birçok nedenlerden biri, altyapının olmayışından kaynaklıdır. Altyapısı olmayan bir yerleşim yerinde park yapmanın herhangi bir anlamı yok. Maalesef ilçemizde altyapı sıkıntısı ciddi sorun teşkil etmektedir. Bu yeni süreçte, birlikte bu işlerin üstesinden gelmeli, vatandaşlarımıza hizmet için gelen kaynakları doğru bir şekilde harcamamız gerekir. Sayın Valimizin talimatıyla da vatandaşımız için en iyi hizmeti götürme gayreti ile bütün kurumlarla işbirliği yaparak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz" dedi.

VASKİ çalışmalarına yabancı olmadığını söyleyen VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen ise, "Yıllarca altyapı müdürlüğü ve VASKİ çalışma alanlarının değişik birçok biriminde görev aldım. Bizler memuruz, verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Sayın Vali Bey beni çağırdı ve bu yeni görevi bana uygun görüp görevlendirme yaptı. Bende yeni görevimi en iyi şekilde, hizmet ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde ve deneyimlerimi de işime katıp en iyi şekilde yapma gayretindeyim. Özalp ilçesine Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar'la birlikte iki kez geldik. Sorunları yerinde görüp buna göre hizmet ayağımızı başlatma gayretindeyiz. Gördüklerimizin karşısında şaşkınlığımız oldu. Hizmet vermek için yapılan hizmet binası uygun değil, Altyapısı yapılamayan bir yerleşim yerinde, yanlış yere park türü şeyler yapılmış. İnsanlarımızın temel ihtiyacı olan içme suyu bunun yanında kanalizasyon hizmeti vermeden üst yapı yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sorunları yerinde tespit edip, yerinde çözmek için elbirliğiyle çalışacaklarını dile getiren VASKİ Genel Müdürü Abdulvahap Gezgen, Özalp Kaymakamı Ferhat Vardar'dan Özalp'ta acil giderilmesi gereken sıkıntıların yazılı olduğu notu alarak, sorunların giderilmesi talimatını verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber