Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Ekim 2018 - 10:28 Yorum: 0

Palandöken: “Cumhuriyet ülkemizin en önemli değeridir”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Milletimizin sahip olduğu en önemli değerlerden birisi olan cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü kutluyor, birlik...

Palandöken: “Cumhuriyet ülkemizin en önemli değeridir”

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Milletimizin sahip olduğu en önemli değerlerden birisi olan cumhuriyetimizin 95. yıl dönümünü kutluyor, birlik ve beraberliğimizin ilelebet var olmasını diliyorum" dedi.

Demokrasinin ve cumhuriyetin ülkemiz için olan önemine vurgu yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, cumhuriyetin kuruluşunun 95. yılında yayınladığı mesajında şunları ifade etti:

"Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ifade ettiği gibi, "Türk ulusunun yaradılışına ve yaşantısına en uygun olan yönetim şekli cumhuriyettir." Türkiye Büyük Millet Meclisinin 95 yıl önce bugün ilan ettiği cumhuriyet bize en önemli mirastır. Egemenliğin ve söz hakkının millette olduğu cumhuriyetimizin kıymetini bilmemiz lazım. 95 yıllık bu miras her yıl coşku ile kutlanarak bayrağımızın, milletimizin ve devletimizin bütünlüğünü pekiştirmektedir. Bu tarihi gün ortak değerlerimiz, birlik ve beraberliğimizle daha güçlü daha güzel yarınlara çıkmalıdır. Cumhuriyeti korumak ve yaşatmak her vatandaşın görevidir. Bu görev bilinci ve minnet borcu ile cumhuriyetimizin sonsuza dek yaşamasını diliyor, Cumhuriyet Bayramı'mızı coşku ile kutluyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber