Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 09 Ocak 2017 - 14:48 Yorum: 0

Palandöken: “Yapılandırılan sigorta prim ödeme tarihleri ertelenmeli”

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile yapılandırılan sigorta primi...

Palandöken: “Yapılandırılan sigorta prim ödeme tarihleri ertelenmeli”

Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 6736 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun ile yapılandırılan sigorta primi alacaklarının ilk taksitinin son ödeme tarihinin 3 ay süreyle uzatılması istendi.

Sosyal Güvenlik taksitlerinin 02 Ocak 2017 tarihinde ödenecek iken son olarak 09 Ocak 2017 tarihine uzatılmasının yetersiz olduğunu, taksitlerinin 3 ay süreyle uzatılmasını isteyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Piyasalarda yaşanan ekonomik olumsuzluklar ve olumsuz hava şartları esnaf ve sanatkarı sıkıntıya soktu. Piyasaların kısa rahatlaması ve olumsuz hava şartlarından mağdur olan esnaf ve sanatkarlara yeni bir erteleme ile destek verilmesi gerekir. Bunun için de yeniden yapılandırmada ödeme süresinde en az 3 ay süreyle uzatmaya gidilmeli" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber