Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:48 Yorum: 0

Parkların Dekoratif Ürünleri Nevşehir Belediyesi’nden

Nevşehir Belediyesi, şehir merkezindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parklarında kullanılan ağaç işlemeli dekoratif ürünleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne...

Parkların Dekoratif Ürünleri Nevşehir Belediyesi’nden

Nevşehir Belediyesi, şehir merkezindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parklarında kullanılan ağaç işlemeli dekoratif ürünleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait marangozhanede üretiyor.

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent merkezindeki çocuk oyun alanı ve dinlenme parkları gibi yeşil alanların dekoratif süslemelerinde oldukça dikkat çeken ve büyük alanlarda büyük bir ihtiyaç konumundaki kamelya, piknik masaları, oturma bankları ile pergoleleri, marangozhanesinde üretiyor.

Marangozhanede ayrıca park alanlarında bulunan ve zaman içerisinde yıpranan gereçlerde yine marangozhanede , alanlarında uzman personel tarafından onarılarak yeniden eski haline getiriliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber