Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Nisan 2020 - 11:38 Yorum: 0

Pazar yerinde sosyal mesafe tedbiri

Türkiye genelinde hızla yayılan koronovirüse karşı ilk tedbirleri uygulayan belediyelerin başında gelen İznik Belediyesi, sosyal mesafe için pazar yerinde...

Pazar yerinde sosyal mesafe tedbiri

Türkiye genelinde hızla yayılan koronovirüse karşı ilk tedbirleri uygulayan belediyelerin başında gelen İznik Belediyesi, sosyal mesafe için pazar yerinde tezgâhlara şerit çekti.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, pazarcı esnafına moral ziyaretinde bulundu. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, esnaf ile müşteri arasında sosyal mesafe kuralına uymaları için şerit çektiler. Ayrıca pazar yerinin iki noktasında maske ve eldiven dağıtımı, dezenfekte ve ateş ölçümü yapıldı.

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, "İznik Belediyesi olarak ilçemizde koranavirüs sebebiyle bugüne kadar bütün tedbirleri alıp uyguladık. Ana caddeleri ve sokakları dezenfekte ettik ve etmeye devam ediyoruz. Pazarcı esnafımızın her zaman yanındayız. Onlar da kurallara riâyet ederek bizlere destek veriyorlar. Sosyal mesafe kuralı gereğince ekiplerimiz şerit çekerek pazarcı esnafımıza yardımcı oluyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz devletimiz tarafından koyulan kurullara eksiksiz olarak riayet etmeleridir. Hep birlikte başaracağız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber