Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ekim 2020 - 13:33 Yorum: 0

Pedallar ’Cumhuriyet’ için çevrildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde Kaymakamlık İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bisspor (Bisiklet Spor Kulübü Derneği) tarafından Cumhuriyetin...

Pedallar ’Cumhuriyet’ için çevrildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde Kaymakamlık İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Bisspor (Bisiklet Spor Kulübü Derneği) tarafından Cumhuriyetin 97'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Turu'nda bisiklet severler "Cumhuriyet" için pedal çevirdi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürlüğü Salihli Gençlik Merkezinden hareket eden bisiklet severler, sırasıyla Taytan, Dombaylı, Adala, Çapaklı ve Çavlu mahallelerini kapsayan güzergahta 48 kilometrelik bir etabı tamamlayarak yoğun katılımla gerçekleşen bisiklet turunu Salihli Kent Meydanında noktaladılar.

Salihli İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Oktay Ayaz, Cumhuriyetin 97'nci kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Turu'nda pedal çeviren bisiklet severlere teşekkür etti.

Pedallar ’Cumhuriyet’ için çevrildi

Pedallar ’Cumhuriyet’ için çevrildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber