Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 15:08 Yorum: 0

Perşembe'de parke taşı çalışması

ZONGULDAK (AA) – Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, beldede parke taşı çalışmalarına başlandığını bildirdi.İnam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk aşamada Dereboyu Mahallesi'nde...

Perşembe'de parke taşı çalışması

ZONGULDAK (AA) – Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, beldede parke taşı çalışmalarına başlandığını bildirdi.

İnam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk aşamada Dereboyu Mahallesi'nde 6 bin 500 metrekare alanda, parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Aynı alanda ışıklandırma çalışmaları da yapılacağını ifade eden İnam, "Parkenin yanında yaya yolu, engelli yolu, bisiklet yolu ve çevre düzenlemesi yapılacak. Bu mahalleyi tamamladığımız vakit, diğer mahallelerimize de parke döşeme çalışmalarımız başlayacak. İnşallah önümüzdeki 6 ay içerisinde, mahalle ve sokak aralarında bozuk yol kalmayacak" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber