Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Haziran 2016 - 14:43 Yorum: 0

Pınarbaşı Açık Yüzme Havuzu Sezonu Açıyor

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait, Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzu 18 Haziran Cumartesi gününden itibaren yüzme...

Pınarbaşı Açık Yüzme Havuzu Sezonu Açıyor

Orduzu Pınarbaşı'nda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait, Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzu 18 Haziran Cumartesi gününden itibaren yüzme sezonunu açıyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzu'nun 18 Haziran Cumartesi günü hizmete gireceği açıklandı.

Tam Olimpik Açık Yüzme Havuzu'nun yaz sezonunda halka açık gün ve saatleri ise şöyle. Salı, çarşamba, perşembe, cumartesi ve pazar günleri saat: 10.00 ile 19.00 arası erkeklere, cuma günü saat: 14.00 ile 19 arası bayanlara hizmet verecek olan havuz, pazartesi günleri ise genel temizlik için kapalı tutulacak.

Havuz çalışma saatlerinin 1 Temmuz tarihinden sonra ise hafta içi öğleden önceleri İl Spor Merkezleri eğitim faaliyetleri, öğleden sonra ise halk saatleri olarak devam edeceği açıklandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber