Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:30 Dr. Özde “Anne sütü yaratandan yaratılana en güzel hediyedir”09:29 Germencik’te öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi09:29 Meram Şehir ve Yaşam Kültürü Müzesi açıldı09:27 Adana’da Nöroradyolojide İleri MR Görüntüleme Teknikleri Sempozyumu yapıldı09:26 Bursa İtfaiyesi, Nisan ayında yüzlerce yangına müdahale etti.09:26 ’Arılarım beni tanıyor’ diyen arıcı, yaptığıyla binlerce arıya meydan okuyo...09:24 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet Gazetesi’nin 100’üncü Yıl Kutlama...09:21 Çelebi; “Şiddete karşı caydırıcı ve önleyici önlemler acilen alınmalı”09:21 Büyükçekmece’de sitede sokak köpeğinin üzerine kaynar su döküldü09:21 Çanakkale Boğazı’nda içinde 5 kişinin bulunduğu tekne kurtarıldı09:21 Siirt’te nesli tehdit altında olan su samuru görüntülendi09:20 Şüpheli şahısların üzerlerinden uyuşturucu madde ele geçirildi09:20 Öğrencilere su tasarrufunu anlattılar09:15 Kocaeli Üniversitesi heyetinden Rektör Çomaklı’ya ziyaret09:15 Mersin’de turfanda kiraz hasadı başladı09:14 Ardahan’da ata tohumu buğday ve arpa tohumları toprakla buluşturuluyor09:12 İstanbul’da terör örgütü PKK propagandası yapan 11 kişi yakalandı09:09 Kayıp papağan ‘Can’ için her gün ağlıyorlar09:09 Seçer: "Şeffaf belediyecilik anlayışını bu dönemde de devam ettireceğiz”09:08 Bakan Yerlikaya: “10 ilde BTÖ’ye yönelik gerçekleşen operasyonda 72 şüpheli...
Yerel 20 Nisan 2021 - 11:23 Yorum: 0

Polonya’daki restoranın müşterisi bu kez oyuncaklar oldu

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında restoranların kapalı olduğu Polonya'da bir İtalyan restoranında boş masaların müşterisi peluş flamingo,...

Polonya’daki restoranın müşterisi bu kez oyuncaklar oldu

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında restoranların kapalı olduğu Polonya'da bir İtalyan restoranında boş masaların müşterisi peluş flamingo, saka kuşu, kaplan ve panda gibi oyuncaklar oldu.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında Polonya'da salgınla mücadelesini sürdürüyor. Ülke genelindeki kısmi Covid-19 kapanmasının devam ettiği Polonya'daki restoranlar şu an yalnızca paket servis hizmeti verebiliyor. Kapalı restoranların sahipleri ise dikkat çekmek için çeşitli yöntemlere başvuruyor. Başkent Varşova'da bulunan bir İtalyan restoran işletmecisi Massimo, kapanma nedeniyle boş kapan masaları oyuncaklara ayırdı. Restoranı işleten çift internet üzerinden sipariş verdiği peluş flamingo, saka kuşu, kaplan ve panda gibi oyuncakları müşteri gibi ağırladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber