Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 21 Mayıs 2015 - 06:15 Yorum: 0

Porgalı Gündüzbey’de düzenlenen mahalle toplantısına katıldı

İlçe ve esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle toplantılarını ihmal etmeyen Porgalı, Hekimhan ilçesine bağlı Kuluncak mahallesini ziyaret etti.

Porgalı Gündüzbey’de düzenlenen mahalle toplantısına katıldı

 İlçe ziyaretinin ardından Kanalboyu esnafıyla bir araya gelen Porgalı Gündüzbey’de düzenlenen mahalle toplantısına katıldı. 

Seçim çalışmaları kapsamında Hekimhan ilçesine bağlı Kuluncak Mahallesini ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Kuluncaklıların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kuluncak Mahallesi sakinlerinin güzel temennileriyle karşılaşan Porgalı esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kuluncak’lılara seslenen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Çaya ve Fındığa 175 lira dönüm başı alan bazlı destek veriliyor. Malatya’da böyle büyük öneme sahip bir ürün var ancak sahip çıkılmıyor. Biz üvey evlat mıyız? Bu durumda olunmasının suçu sizde yüzde 70 oy vererek destek vermeye devam edildiği sürece bu durum değişmeyecektir.

Ak Parti’ye karşı bir fanatizm kuruluyor. Millet açta kalsa bu durum değişmeyecektir düşüncesi var. Kazın ayağı öyle değil efendim,  el mi yaman, bey mi yaman bu seçimde göstereceğiz. Ders vermeliyiz, uyarmalıyız. Oylar yüzde 70’den aşağı düşerse kucaklarına ateş düşer. Eyvah Malatya uyandı bir şeyler verelim derler” şeklinde konuştu.

Hekimhan ilçesine bağlı Kuluncak İlçesi ziyaretinin ardından Kanalboyu’nu gezen ve esnaflarla bir araya gelen CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaştı.

İlçe ve esnaf ziyaretinin ardından Gündüzbey’de düzenlenen mahalle toplantısına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ Benim isteğim sizden yeterince oy ve destek almak. CHP Malatya’dan birden fazla milletvekili çıkarmak istiyor. Her sorununuzla ilgilenen iktidarın beş milletvekiline bedel bir milletvekilimiz Veli Ağbaba var. Artık onun yükünü azaltma zamanı geldi. Gündüzbey, Bostanbaşı, Yeşilyurt her zaman bize destek olmuştur.  Gözleri ileriye dönük sizler bugünde bizlere destek vereceksiniz. Malatya’nın CHP’nin kalesi olduğunu bir kez daha ispatlayacaksınız” dedi.

Malatya Büyükşehir olduktan sonra mahalle statüsüne getirilen köyleri hatırlatan Porgalı, “ Size hizmet getirildi mi? Biz iktidara geldiğimizde elinizden alınan belediyelerinizi sizlere geri vereceğiz. Bir kirazımız, kayısımız vardı. Gündüzbey’in dal bastı kirazının adı Dünya’da anılırken, bugün sadece adı kaldı. Biz buraları haftanın tercih edilen, gelişmiş, modern bir yer haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber