Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 11:44 Yorum: 0

Potanın Dostları, 19 Mayıs’ı Bekliyor

Antalya sporuna ve basketboluna bir dönem damga vuran isimler, Muratpaşa Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerinde...

Potanın Dostları, 19 Mayıs’ı Bekliyor

Antalya sporuna ve basketboluna bir dönem damga vuran isimler, Muratpaşa Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerinde sahaya çıkacak. Aydın Örs'ün onur konuğu olarak katılacağı Potanın Dostları Basketbol Şenliği, 21 Mayıs'ta yapılacak

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında basketbol şenliği düzenliyor. Aydın Örs'ün onur konuğu olarak katılması beklenilen Muratpaşa Belediyesi Potanın Dostları Basketbol Şenliği'nde, Antalya'nın sportif gelişimine katkı veren ve bir dönem basketbola damgasını vuran isimler, parkeye çıkacak. Potanın Dostları Basketbol Şenliği, ücretsiz olarak izlenebilecek.

ANTALYA'NIN SPORUNA DAMGA VURAN İSİMLER

Yekta Başeğmez, Ahmet Erdinç, İbrahim Çilekçi, Firuzan Binbir'in hakemlik yapacağı Muratpaşa Belediyesi Potanın Dostları Basketbol Şenliği'nde; Mehmet Cankalp, Erhan Bayramoğlu, Gültekin Polat Kan, Ünal Yurtçu, Erdal Özbıyık ve Niyazi Keskin'in koçluğunda Feyyaz Yıldırım, Hakan Kok, Yahya Yıldırım, Mehmet Bitim, Mustafa Nalbantoğlu, İlhan Kahyaoğlu, İsmail Kahyaoğlu, Hüseyin Güner, Güray Kanan, Ünal Toprak, Melih Aksoy, İbrahim Yıldız ve Tevfik Çalışkaner gibi isimler parkeye çıkacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber