Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Ekim 2014 - 11:43 Yorum: 0

"Potanın Kartalları"nın kalbinden şampiyonluk geçiyor

Yeni isim ve forma renkleriyle Türkiye Basketbol Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor

'Potanın Kartalları'nın kalbinden şampiyonluk geçiyor

KONYA (AA) - MUHAMMED BOZTEPE - Yeni isim ve forma renkleriyle Türkiye Basketbol Ligi'ne iyi bir başlangıç yapan Torku Konyaspor, galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Türkiye Basketbol Ligi'ne geçen sezon çıkan ve aldığı iyi sonuçlarla ligde kalan Torku Konyaspor, yeni sezona Torku Konya Selçuk Üniversitesi olan adını değiştirerek başladı. Sezonun ilk maçında Trabzonspor Medical Park'a konuk olan yeşil-beyazlılar, deplasmandan galibiyetle dönmeyi bildi.

İyi oyun ve galibiyetin moraliyle ikinci hafta Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor Salonu'nda seyircisi önüne çıkan Başantrenör Aziz Bekir ve öğrencileri, taraftarını bir kez daha mutlu etti. TOFAŞ karşısında alınan 88-81'lik galibiyetle ligde ikide iki yapan Konya ekibinde, taraftarın beklentileri de yükselmeye başladı.

- "Başarılı olmak istiyoruz"

Torku Konyaspor Başantrenörü Aziz Bekir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezon ligde kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligde kalmak için çok çalıştıklarını ve her maça ayrı hazırlandıklarını belirten Bekir, geçen yıldan ders alarak, bu sezon hazırlıklara erken başladıklarını ifade etti.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini vurgulayan Bekir, şöyle konuştu:

"Çalışmalara erken başladık. Transferlerimizle zamanında ve tam kadro çalışma imkanı bulduk. Çok zorlu hazırlık maçları oynadık. Kupa maçlarıyla da eksiklerimizi gördük. Şuan istediğimiz düzeye yaklaştık. Bir ay sonra daha hazır olacağız. Bu sezon ligde başarılı olmak istiyoruz. İyi bir oyuncu grubuyla çalışıyorum. Ligde yabancı sayısının artmasıyla daha da başarılı olacağımızı düşünüyorum. İyi basketbolla seyircimizi salona çekmek istiyoruz."

- "Her maça kazanmak için çıkıyoruz"

Bekir, bu sezon şehirden daha çok destek görmek istediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ligde en iyisi neyse onu yapmaya çalışacağız. İyi mücadele ediyoruz. Hem Trabzonspor Medical Park hem de TOFAŞ maçında son dakikaya kadar maçı bırakmadık. Sahada maçı kazanmak için ne gerekiyorsa yaptık. Kimseden korkmuyoruz. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Hedeflerimiz var. Kalbimizden şampiyonluk da geçiyor. Hedefimizi play-off'la sınırlandırmayalım."

Taraftarın da maçlarda kendilerini yalnız bırakmadığını dile getiren Bekir, "İyi oyunumuza destekleriyle karşılık verdiler. Son maçımızda tribünler neredeyse doluydu. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber