Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 21 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Radyoaktif maddeye maruz kalan gencin tedavisi sürüyor

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde vücudunda kızarıklar oluşması sonucu kaldırıldığı hastanede radyoaktif maddeden şüphelenilen 16 yaşındaki çocuğun...

Radyoaktif maddeye maruz kalan gencin tedavisi sürüyor

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde vücudunda kızarıklar oluşması sonucu kaldırıldığı hastanede radyoaktif maddeden şüphelenilen 16 yaşındaki çocuğun hastanedeki tedavisi sürüyor. Tedbir amaçlı hastaneye götürülen 17 kişi ise taburcu oldu.

Arifiye ilçesi Neviye Mahallesinde yaşayan 16 yaşındaki Eyüp B., amcasının oğlunun çalıştığı baraj inşaatında boru kaynaklarında kullanılan sızdırmazlık testi cihazını yanına alarak evine getirdi. Bir süre sonra rahatsızlanan Eyüp B., kaldırıldığı hastanede radyoaktif maddeden şüphelenilince akrabaları ve komşuları ile gence bakan doktorun da arasında bulunduğu 18 kişi tedbir amaçlı götürüldükleri hastanelerde tedavi gördü. Yapılan tedavilerinin ardından 17 kişi taburcu edilirken, vücudunda kızarıklıklar bulunan Eyüp B.'nin ise tedavisi sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber