Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Temmuz 2014 - 13:58 Yorum: 0

Ramazan Bayramına doğru

Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı

Ramazan Bayramına doğru

BİTLİS (AA) - Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

İçinde bir çok maddi ve manevi güzelliği barındıran ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü, bayrama kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gürsoy, Müslümanlar için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda ayrı bir heyecan yaşadıklarını aktardı.

Gürsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Dini bayramlarda millet olarak kırgınlık, dargınlık ve ayrılıkları aşarak, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesi gerekir. Başta yaşlılarımız ve çocuklarımız olmak üzere, herkesin gönüllerini almalıyız. İyilik, güzellik ve paylaşımın had safhaya ulaştığı bayramlar, el ele vererek, millet olarak ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Bu duygularla tüm milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, başta kardeş coğrafyalar Filistin, Suriye, Mısır ve Güneydoğu Asya'da bulunan Mynmar'daki katliamların, zulümlerin son bulmasını ümit ediyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber