Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 26 Şubat 2022 - 22:23 Yorum: 0

Rıza Çalımbay: "Mağlubiyeti hak etmedik"

Sahasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Maçın başından sonuna kadar kesinlikle bu mağlubiyeti hak edecek bir...

Rıza Çalımbay: 'Mağlubiyeti hak etmedik'

Sahasında Beşiktaş'a 3-2 mağlup olan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, "Maçın başından sonuna kadar kesinlikle bu mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş ile sahasında karşı karşıya gelen ve sahadan 3-2 yenilgiyle ayrılan Sivasspor'da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyerek sözlerine başlayan Çalımbay, "Bizim çok üzüldüğümüz maçlardan bir tanesi oldu. Maçın başından sonuna kadar kesinlikle bu mağlubiyeti hak edecek bir oyun oynamadık. Özellikle ilk yarıda çok güzel pozisyonlar yakaladık ve değerlendiremedik. İkinci yarıya baskı ile başladık. Baktığınızda çok iyi mücadele eden. Kazanmak için gereken her şeyi yapan bir takım hüviyetindeydik. Ama bir golde çok büyük hatamız vardı. Bu yediğimiz goller bize yakışmayan gollerdi. Bunun dışında herkes elinden gelen gayreti gösterdi. Maçı kazanmak için yapılması gereken her şeyi yaptı. Takımımın mücadelesinden çok memnunum ama maalesef son zamanlarda yediğimiz bireysel gollerden dolayı bayağı sıkıntı yaşıyoruz. Onun dışında mücadeleden, oynanan oyundan, bulduğumuz pozisyonlardan çok memnunum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber