Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Güncel 24 Kasım 2014 - 17:43 Yorum: 0

Rize'deki trafik kazaları MOBESE' kameralarına yansıdı

İl Emniyet Müdürlüğü, kentte çeşitli tarihlerde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan görüntüleri, basın mensuplarıyla paylaştı

Rize'deki trafik kazaları MOBESE' kameralarına yansıdı

RİZE (AA) - Rize Emniyet Müdürlüğü, kentte çeşitli tarihlerde meydana gelen ve MOBESE kameralarına yansıyan trafik kazalarına ilişkin görüntüleri, basın mensuplarıyla paylaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü, trafik kazalarına dikkati çekmek için çeşitli tarihlerde meydana gelen yaralamalı ve hasarlı trafik kazalarının MOBESE görüntülerini basın mensuplarına dağıttı.

Söz konusu görüntülerde, Rize'den Artvin istikametine giden bir otomobilin, sol taraftaki bariyerlere, ardından da Rize şehir merkezi tabelasına çarptığı görülüyor. Bir başka kazada ise ÇAYKUR Genel Müdürlüğü önünde bir kamyonet bariyerlere çarpıyor. 

Görüntülerde ayrıca, Menderes Bulvarı'nda bir kamyonetin minibüsü solladıktan sonra karşı yönden gelen kamyonete, ardından başka bir kamyonete çarptığı görülüyor. 

İslampaşa Kavşağı'nda yaşanan kazada ise bir ambulansın çarptığı otomobilin sürüklenme anı görüntülerde yer alıyor. 

Ziraat yokuşundaki kazada, otomobilin yol kenarındaki yayaya çarpma anının yer aldığı görüntülerde, kavşaklarda aşırı hız yapan sürücüler de kameralarca kaydedildi.

Söz konusu görüntülerde Rize Valiliği önünde, aşırı hızla gelen bir otomobilin yayaya çarpma anı görülüyor.

Kazaya karışıp kaçan ve sonra yakalanan sürücü ile modifiyeli araç sürücüsünün ceza tepkisi, bir polisin yaka kamerası tarafından kaydedildi.

Yetkililer, kazaların büyük çoğunluğunun aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiğini belirterek, sürücü ve yayaları daha dikkatli ve duyarlı davranmaya davet etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber