Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Mart 2015 - 13:43 Yorum: 0

Royal Halı Gaziantep'in gözü play-off'ta

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkışa geçen Gaziantep ekibi, play-off kotasındaki takımlarla puanını eşitledi

Royal Halı Gaziantep'in gözü play-off'ta

GAZİANTEP (AA) - Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep, sezon başında hedeflediği play-off'a emin adımlarla ilerliyor.

Sezon başından beri inişli-çıkışlı bir grafik izleyen mor-sarılı ekip, son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkışa geçti.

Bu hafta TOFAŞ karşısında aldığı galibiyetle puanını 32'ye çıkaran Gaziantep ekibi, play-off kotasını son sıradan takip eden Trabzonspor Medical Park ile puanını da eşitledi.

Kulübün genel menajeri Boray Dai, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem play-off hem de ligde tutunmak adına son haftalara kadar heyecanın süreceği bir ligin içerisinde bulunduklarını söyledi.

Kendileri açısından özellikle son haftalarda gösterdikleri performansın ve bu haftaki TOFAŞ maçı galibiyetinin önemine işaret eden Dai, şöyle devam etti:

"TOFAŞ galibiyeti bize hem alt sıralardan kurtulmak adına derin bir nefes aldırdı hem de sezon başındaki play-off hedefimizin içinde kalmamızı sağladı. Önümüzdeki 8 hafta yine birbirinden zorlu maçlar oynayacağız. Kalan maçlar içinde hiçbirine kolay ya da zor maç deme lüksünüz yok. Bu hafta ligin belki de en formda takımlarından birisi olan Pınar Karşıyaka deplasmanına gidiyoruz."

Dai, Pınar Karşıyaka maçına yoğun şekilde hazırlandıklarını, takımın iyi basketbol oynamanın yanında kimya olarak da ligin en iyi takımlarından biri olduğunu vurguladı.

Özellikle son 5 haftada basketbollarını sahaya en iyi şekilde yansıttıklarını aktaran Dai, "Takımda yerlisinden yabancısına herkes elinden gelen mücadelenin en iyisini veriyor. Eğer iddiamızı korumak ve sürdürmek istiyorsak yine bundan sonra da her maça aynı ciddiyet ve konsantrasyonla çıkmak zorundayız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber