Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

KARABÜK (AA) - Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti.Güneş, ziyarette yaptığı konuşmada, Safranbolu’nun Türkiye için hem tarihi...

Safranbolu Belediyesinden kısa kısa

KARABÜK (AA) - Safranbolu İlçe Müftüsü Hasan Güneş, Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

Güneş, ziyarette yaptığı konuşmada, Safranbolu’nun Türkiye için hem tarihi hem de turistik açıdan çok önemli olduğunu söyledi.

Safranbolu'nun çok güzel bir kent olduğunu ifade eden Güneş, "Başkanımız takip ettiğim kadarıyla Safranbolu’nun tarihini korumasında ve dünyaya açılmasında çok güzel ve önemli projelere imza atmıştır. İnşallah görev sürem boyunca birlikte yine başarılı projelere imza atarız" diye konuştu. 

Aksoy ise ziyaretten dolayı Güneş'e teşekkür etti.

- İstiklal Marşı'nın kabulü

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aksoy, mesajında, İstiklal Marşı'nın, 12 Mart 1921'de TBMM'de kabul edilişinin 94. yıl dönümünü kutladıklarını belirtti.

İstiklal Marşı'nın Türk milletinin yurt ve bayrak sevgisinin, özgür ve bağımsız yaşama tutkusundan ödün vermeden haksızlıklara karşı dimdik ayakta durarak yeniden var olma mücadelesinin ölümsüzleştiği dizeler olduğunu vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:

"Bizler bugün şehitlerimizin emaneti bu cennet vatanı muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Milletimizin, birlik ve beraberlik içinde güzel bir geleceğe doğru yürüyüşünü emin adımlarla sürdüreceğine olan inancımla, ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Mehmet Akif Ersoy’u, İstiklal Savaşımızın tüm kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyorum."

- Başkan Aksoy'dan ziyaret 

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy, Hasan Gemici Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret etti.

Okul müdürü Turgay Tokat ve öğretmenlerle sohbet eden Aksoy, zihinsel engelli çocukların toplum tarafından kabul edilen beceri ve davranışları kazanıp, toplumun birer parçası olarak yaşayabilmelerinin büyük ölçüde aldıkları eğitimle mümkün olacağını dile getirdi.

Aksoy, zihinsel engelli çocukların toplumsal değerleri kazanabilmeleri ve yaşadığı çevreyle uyumlu bir yaşam sürmelerine olanak sağlayacak eğitsel düzenlemelerde yapıldığını belirtti. 

Belediye Başkanı Aksoy, ziyaret sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber