Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Yerel 01 Nisan 2020 - 14:43 Yorum: 0

Sağlık çalışanları için iki bin adet siper maske üretimine geçtiler

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi iş birliği ile sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla siper maske üretimine...

Sağlık çalışanları için iki bin adet siper maske üretimine geçtiler

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi iş birliği ile sağlık çalışanlarına destek vermek amacıyla siper maske üretimine geçti.

Tüm Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de etkisini sürdürmeye devam eden korona virüs nedeniyle bir çok şehirde maske üretimine geçildi.Zonguldak'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi tarafından atölye salonunda siper maske üretimine başlandı. Atölye salonunda başlanan maske üretimine Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Gençlik Merkezi Vekili Hamza Gök ve gönüllü gençler katıldı. İlk etapta 2 bin adet üretilecek olan maskeler sağlık çalışanlarına teslim edilecek. Ardından gelen talepler doğrultusunda yeniden planlama yaparak istenilen kurumlar üretime devam edilecek.

'Siper maske ile sağlık çalışanlarına destek vereceğiz'

Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, siper maske ile sağlık çalışanlarına destek vereceklerini söyleyerek, "Tüm Dünya'da olduğu gibi bizlerde zorlu bir süreçten geçiyoruz. 100 yıl önce olduğu gibi milli mücadele örneği sergiliyoruz. Tüm kurumlarla anlaşmalı olarak iş birliği içerisinde kim ne yapabiliyorsa onu gerçekleştirmek üzere biz ve arkadaşlarımızla birlikte katkı sağlayabilmek için siper maske ile sağlık çalışanlarına destek olabileceğimiz kanısına vardık. Bu sebepten arkadaşlarımızın başlatmış olduğu çalışmaları görüyorsunuz. Çorba da bizimde tuzumuz olsun istedik. İnşallah 2000 bin maske yaparak sağlık çalışanlarına teslim edeceğiz. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum'dedi.

İlk etapta 2000 bin adet maske yapacaklarını ifade eden Yüksel,'Şuanda ilk etapta sağlık müdürlüğüne yapacağız. Daha sonra talepler doğrultusu da yine farklı bir çalışma yapılabilir. Ama şuanda öncelik sağlık çalışanlarımızın. 2000 bin adet üretim planlıyoruz. Daha sonra yine bir çalışma planlayacağız'diye konuştu.

Sağlık çalışanları için iki bin adet siper maske üretimine geçtiler

Sağlık çalışanları için iki bin adet siper maske üretimine geçtiler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber