Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 23 Ağustos 2017 - 15:33 Yorum: 0

Sağlık çalışanlarından kan bağışı

Sağlık-Sen Malatya Şubesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kan bağış kampanyası kapsamında Sağlık-Sen üyeleri ve sağlık...

Sağlık çalışanlarından kan bağışı

Sağlık-Sen Malatya Şubesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen kan bağış kampanyası kapsamında Sağlık-Sen üyeleri ve sağlık çalışanları kan bağışında bulundu.

Sağlık-Sen Malatya Şubesi ve İl Sağlık Müdürlüğü tarafından "Bir damla kan bin umut" ve "Her damla kan, bir candır" sloganından yola çıkılarak kan bağış kampanyası düzenlendi. Kampanya kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü binası içerisine kurulan stantlara sabah erken saatlerinden itibaren gelen sağlık çalışanları ve sendika üyeleri, kan vererek kan bağışına dikkat çektiler.

Konuyla ilgili konuşan Sağlık-Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, kan vermenin önemini vurgulayarak, bağışta bulunan sağlık çalışanlarına ve üyelere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber