Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 06 Temmuz 2018 - 16:53 Yorum: 0

Sahillerde işgale taviz yok

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, sorumluluk sahası içinde bulunan Mudanya, Güzelyalı, Kurşunlu ve Gemlik (Kumla)...

Sahillerde işgale taviz yok

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, sorumluluk sahası içinde bulunan Mudanya, Güzelyalı, Kurşunlu ve Gemlik (Kumla) sahillerinde işgallere müdahale etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Mudanya, Güzelyalı, Kurşunlu ve Gemlik sahillerini işgal edip, buralarda faaliyet gösteren işletmelere yönelik operasyon düzenledi. Sahili kapatarak izinsiz olarak vatandaşlara şezlong kiralayan işletmelerin malzemelerine el konulurken, haklarında cezaî müeyyide uygulandı. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Enver Karakoç, hiçbir yerde işgallere geçit vermeyeceklerini söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen sahil düzenleme çalışmalarının tamamlanması ile sahillerde kalitenin arttığını, Bursa'ya ait bu değerlerin vatandaşlar tarafından da özenle korunması gerektiğini ifade eden Karakoç, yaz mevsiminde sahillere kıyısı olan ilçelerde, ilçe belediyesi zabıtaları ile birlikte ortak denetimlerin sürdürüleceğini, sahillerde halkın huzur ve güven içerisinde hareket edebilmelerinin sağlanacağını vurguladı. Sahillerdeki denetimlerin yaz mevsiminde artarak devam edeceği de belirtilirken, tatilciler ise zabıtanın uygulamasını memnuniyetle karşıladı.

Sahillerde işgale taviz yok

Sahillerde işgale taviz yok

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber