Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 15:28 Yorum: 0

Şahinbey Belediyesi "Evlilik Okulu" Projesinin patentini aldı

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi , geçtiğimiz günlerde Türk Patent Enstitüsü tarafından Şahinbey Belediyesi adına tescillenen "Evlilik Okulu" projesi kapsamında bugüne kadar 14 bin 779...

Şahinbey Belediyesi 'Evlilik Okulu' Projesinin patentini aldı

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi , geçtiğimiz günlerde Türk Patent Enstitüsü tarafından Şahinbey Belediyesi adına tescillenen "Evlilik Okulu" projesi kapsamında bugüne kadar 14 bin 779 kişiye eğitim verildi.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, aile yapısının sağlam temeller üzerine kurulması, toplumdaki aile yapısının bozulmaması, evlenecek olan ve evli çiftlerin evlilik hakkında bilgilenmesi amacıyla eğitim verildiği belirtildi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, projedeki hedeflerine ilişkin, şunları kaydetti:

 "Sağlıklı, mutlu ve huzurlu evliliklerin kurulması ve eşler arasında iletişimi arttırmaktır. Mutlu evliliklerin kurulması ve boşanmaların yaşanmaması adına sosyal belediyecilik anlayışı ile bu tür projelere büyük önem veriyoruz. Projemizi yaptığımız başvuru neticesinde tescillendi. Bizde işimizden dolayı zaman zaman evimize geç gidiyoruz. Buna bağlı olarak iletişimimiz az oluyor. Burada iletişimin ne kadar gerekli olduğu anlatılıyor. Bende bu anlatımlar sonrasında aileme vakit ayıramadığımı görüyorum."

Eğitimde, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nden İsmail Üskan, madde bağımlılığı, Şahinbey Rehberlik Araştırma Merkezi'nden Psikolojik Rehber Danışması Sabri Özdemir, aile içi iletişim ve İl Müftülüğünden İl Vaizi Abdullah Canmaya ise ailenin dinimizdeki yeri konularında katılımcılara bilgi verdi.

Eğitimin ardından Tahmazoğlu, katılımcılara sertifikalarını verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber