Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Yerel 11 Ekim 2016 - 15:45 Yorum: 0

Şahinbey de hem eğitim hem kitap imkanı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilere kitap dağıtımı yaptı.

Şahinbey de hem eğitim hem kitap imkanı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesislerde eğitim gören öğrencilere kitap dağıtımı yaptı.

Her fırsatta eğitime verdiği önemi dile getiren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer ile birlikte Yaşar Torun Gençlik Merkezinde kitap ve test dağıtımı yaptı.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, öğrencilerin kendilerine verilen imkanları iyi değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "Yaşar Torun Gençlik Merkezinde üniversiteye hazırlık kurslarımızı gezdik. Gençlerimizin geleceğe hazırlanması adına muhteşem bir şekilde dizayn edilmiş bir tesis. Belediyemizin sosyal belediyecilik anlamında inanılmaz bir başarısını gördük. Özellikle bayan öğrencilerimiz gelecekte iyi bir anne ve eş olmasının yanı sıra eğitimleriyle ülkemizin geleceğinde katkıda bulunacaklar. Bu tür projeleri önemsiyorum. Bu projelerimizin sayısını arttırmamız lazım. Şahinbey Belediye Başkanımızda göreve geldiği günden bu yana bu tür sosyal çalışmaları fazlasıyla yapıyor. Şahinbey'de yaşayan insanlarımızın çok şanslı olduğuna inanıyorum. Onlarda bunu her seçimde Şahinbey Belediye Başkanımıza verdiği destekle gösteriyorlar" dedi.

Eğitimde fırsat eşitliği

Sosyal Tesislerdeki öğrencilere eğitimin yanında yardımcı kitaplar, soru bankaları ve testler dağıtan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, eğitime büyük önem verdiklerini belirterek "Milletvekilimiz Ahmet Uzer ile birlikte Yaşar Torun Gençlik Merkezimizde Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimizi ziyaret edip, kitap dağıtımında bulunduk. Açtığımız 83 sosyal tesisimiz de 35 bin civarında kursiyerimiz eğitim alıyor. Bunlardan 22 bini TEOG'a, Fen, Anadolu Liselerine ve Üniversiteye hazırlanan öğrencilerimiz. Bu öğrencilerimize kendi tesislerimizi de eğitimlerini verdiğimiz gibi, aldıkları derslerde kullana bilecekleri, yardımcı kitaplar, soru bankaları, test kitapları, deneme kitaplarını da onlardan herhangi bir ücret almadan temin ediyoruz. Böylece eğitimde fırsat eşitliğini yakalayarak hayallerindeki okulları kazanmalarını sağlıyoruz" diye konuştu.

Şahinbey de hem eğitim hem kitap imkanı

Şahinbey de hem eğitim hem kitap imkanı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber