Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 17 Aralık 2014 - 12:33 Yorum: 0

Sahte imza atan apartman yöneticisine dava

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak'ın da arasında bulunduğu bazı kişilerin yerine sahte imza atan apartman yöneticisi hakkında "özel belgede sahtecilik" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sahte imza atan apartman yöneticisine dava

Cumhuriyet Savcısı Lütfü Karakuş'un hazırladığı iddianamede, zanlı Salih Yılmaz'ın Esat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın yöneticisi olduğu, müştekiler Mustafa Kamalak, Zübeyde Kamalak ve Ahmet Yılmaz Osmanbeyoğlu ile aynı apartmanda kat mülkiyeti oldukları belirtildi. 

Apartmanın müstakil bölümünde bir güzellik merkezi açılması için kat mülkiyeti yasasına oranla bütün sakinlerin muvafakat vermesi gerektiği anlatılan iddianamede, şüphelinin apartman karar defterine müştekiler hesabına düzmece imzalar atarak, muvafakat düzenlediği belirtildi.

İddianamede, apartman yöneticiliğine ilişkin defterdeki Mustafa Kamalak, Zübeyde Kamalak ve Ahmet Yılmaz Osmanbeyoğlu hesabına atılan imzaların, müştekilerin el ürünü olup bulunmadığı konusu için grafoloji ve sahtecilik uzmanlarına araştırma de yaptırıldığı ve muvafakatnamedeki imzaların müştekilere ilişkin olmadığının saptandığı bildirildi. 

Şüpheli Salih Yılmaz'ın ifadesinde iddia edilen suçu gerçekleştirmediğini savunduğu kaydedilen iddianamede, şüphelinin üç defa 'özel belgede sahtecilik' suçunu işlediği gerekçesiyle  3 yıldan 9 yıla kadar hapisle cezalandırılması istek edildi. 

Davanın görülmesine, Ankara 29. Asliye Ceza Mahkemesinde önümüzdeki günlerde başlanacak.

ETİKETLER: Mustafa Kamalak , Sahte , İmza , Yönetici
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber