Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 11:58 Yorum: 0

SAMKON'dan Kaymakam Şekerci'ye ziyaret

SAMSUN (AA) - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Kaymakam Mevlüt Şekerci'yi bu yıl 8.'si düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri'ne davet...

SAMKON'dan Kaymakam Şekerci'ye ziyaret

SAMSUN (AA) - Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Kaya Aşçı, Kaymakam Mevlüt Şekerci'yi bu yıl 8.'si düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri'ne davet etti.

SAMKON Genel Başkanı Aşçı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile konfederasyona bağlı derneklerin başkanları Kavak Kaymakamı Mevlüt Şekerci'yi makamında ziyaret etti.

İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde 2 - 3 - 4 ve 5 Nisan 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek 8. Samsun Tanıtım Günleri hakkında bilgi veren Aşçı, Kaymakam Şekerci'ye davetiye verdi.

Ziyaretten ve yapılan davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şekerci, bu tür etkinliklerin Samsun'un tanıtımı adına önemli olduğuna işaret ederek, başarılar diledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber