Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 07 Haziran 2013 - 17:10 Yorum: 0

Şampiyonalara bir ödülde Fındıklı'dan

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren Derya TUNCAL, Alican ŞEKER ve Antrenörleri Ömer TEKİN İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ yı makamında ziyaret ettiler.

Şampiyonalara bir ödülde Fındıklı'dan

MALATYA GÜNCEL - Masa Tenisi Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren Derya TUNCAL, Alican ŞEKER ve Antrenörleri Ömer TEKİN İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI’ yı makamında ziyaret ettiler.

09 – 12 Nisan 2013 tarihleri arasında Zonguldak ilinde düzenlenen Üniversiteler arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında ilimiz Masa Tenisi Sporcusu Derya TUNCAL tek bayanlarda Türkiye birincisi, takım halinde ise Türkiye İkincisi oldu.

Alican ŞEKER ise 01 – 04 Haziran 2013 tarihleri arasında Kocaeli ilinde düzenlenen Minikler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında çift erkeklerde Türkiye birincisi tek erkeklerde ise Türkiye üçüncüsü olması nedeniyle alınan başarıları İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ile paylaştılar.

İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI Türki Şampiyonalarında dereceler ile dönen başarılı sporculara altın ile ödüllendirerek onure etti. FINDIKLI "Bu başarı tesadüf değil, alınan başarıların arkasında öz verili çalışmalar yatıyor. Gerek tesislerimiz, gerek antrenörümüz sporcularımızın hizmetinde oldukça yoğun çalışmalar neticesinde alınıyor bu başarılar. Bundan sonra Masa Tenisi Türk Milli takımının değişmeyen isimleri olacak sporcularımız Derya TUNCAL, Alican ŞEKER ve İl Müdürlüğü masa tenisi antrenörü Ömer TEKİN’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber