Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:12 İsrailli yetkili: "Görüşmelerde ilerleme belirtisi yok"17:08 Jandarma ekipleri motosiklet kullanıcılarını bilgilendirdi17:07 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Azerbaycanla ekonomik ilişkilerin daha da...17:04 Fen Oyunları Yarışması’nda Özel Başak Koleji birinci oldu17:03 ’Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi’ Mersin’den uğurlandı17:02 İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Ka...17:01 Beton pompası vincinin çarptığı patpat sürücüsü öldü17:00 Büyükşehir’den Deprem ve Depremin İnşaat Sektörüne Etkileri çalıştayı16:57 Cumhurbaşkanı Azerbaycan Başbakanı Asadov’u kabul etti16:56 Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu: 13 kaçak göçmen yakalandı16:56 Öğretmen adaylarına ‘kadına yönelik şiddetle mücadele’ semineri verildi16:55 TPF Başkanı Ömer Düzgün: "Sektörün geleceğini için herkesi mutlu edecek yas...16:52 Kilis’te uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı16:52 Eskişehir merkezli 3 ildeki operasyonda terör örgütü propagandası yapan 10...16:51 Isparta’da ekiplerden öğrencilere uygulamalı trafik eğitimi16:51 Adıyaman’da trafik denetimleri sıklaştırıldı16:50 Silivri Kuzey Marmara Otoyolu’nda ticari araç alev alev yandı16:49 Kulu’da anaokulu öğrencilerinden Anneler Günü etkinliği16:49 7 kişiye umut olan organları yetiştirmek için zamanla yarıştılar16:48 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrencinin ifadesi ortaya çıktı
Asayiş 17 Ocak 2018 - 17:48 Yorum: 0

Samsun’da FETÖ’den 4 hakim ve savcıya ceza yağdı

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında tutuklanan 4 hakim ve savcı ayrı ayrı yargılandıkları davada...

Samsun’da FETÖ’den 4 hakim ve savcıya ceza yağdı

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturmasında tutuklanan 4 hakim ve savcı ayrı ayrı yargılandıkları davada 6 yıl 9 ay ile 7 yıl 5 ay 3 gün arasında hapis cezasına çarptırıldılar.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan ve meslekten ihraç edilen Samsun Cumhuriyet Savcıları Mustafa Yılmaz ve Tevrat Ateş ile Trabzon Hakimi Alpay Çalışkan ve Çorum Hakimi Beytul Fatih Karaca hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesinde "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçlarından ayrı ayrı dava açıldı. Beytul Fatih Karaca tutuklu bulunduğu cezaevinden Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile görüntülü olarak duruşmaya katılırken, Mustafa Yılmaz, Tevrat Ateş ve Alpay Çalışkan ise duruşmada hazır bulundular. Mahkeme, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan Çorum Hakimi Beytul Fatih Karaca ile Samsun Savcısı Tevrat Ateş'i 6 yıl 9'ar ay hapis cezasına çarptırılarak tutuklu kaldıkları süreyi göz önünde bulundurup tahliyelerine karar verdi. Aynı suçtan yargılanan Samsun Savcısı Mustafa Yılmaz 7 yıl 5 ay 3 gün, Trabzon Hakimi Alpay Çalışkan ise 7 yıl 1 ay 1 gün hapis cezasına çarptırılarak tutukluluk hallerinin devamına hükmedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber