Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 14 Nisan 2022 - 22:53 Yorum: 0

Samsun’da mobilya yüklü tır alev alev yandı

Samsun'da mobilya yüklü bir tır seyir halindeyken çıkan yangında alev alev yandı.

Samsun’da mobilya yüklü tır alev alev yandı

Samsun'da mobilya yüklü bir tır seyir halindeyken çıkan yangında alev alev yandı.

Yangın, Samsun'un İlkadım ilçesi Samsun-Ankara karayolu Ahullu mevkisi muayene istasyonu önünde saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kayseri'den yüklediği gümrük malı mobilyayı Gürcistan'a götüren Gürcistan uyruklu Badrı Shaınıdze idaresindeki BA-003-GT çekici ve BG-003-T dorse plakalı tır, seyir halindeyken dumanlar yükselince sürücüsü aracı yolun kenarına çekerek kendini dışarı attı. Bu sırada alevler bir anda tırı sardı. Olay itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri alev alev yanan tıra önce su ile müdahale etti. Su ile söndürülemeyen yangına itfaiye ekipleri bu kez köpük sıkarak söndürme çalışması yaptı. Yangın kontrol altına alınırken, tırdan geriye demir yığını kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber