Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 24 Temmuz 2015 - 18:46 Yorum: 0

SANKON Malatya'da Teşkilatlanmak istiyor

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

SANKON Malatya'da Teşkilatlanmak istiyor

MALATYA - Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Malatya Valisi Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti.

Merkezi Ankara’da bulunan Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Atasoy, Vali Kamçı’yı makamında ziyaret ederek kabullerinden dolayı kendisine teşekkür edip konfederasyonun faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Malatya’ya, Konfederasyonun ilimizde de yapılanması amacı ile geldiğini belirten Atasoy gittiği illerde ilk olarak ilin Valisini ziyaret ettiğini, konfederasyonları hakkında bilgi verdiğini ve faaliyetlerinde kendilerinden destek talep ettiğini belirterek kendisini kabullerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Malatya’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Atasoy, konfederasyonlarıyla ilgili detaylı bilgi verirken yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da teşkilatlarının bulunduğunu ifade ederek Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da teşkilatlanmaya çalıştıklarını, ilimizde de bu amaçla bulunduğunu ve Malatya teşkilatına ilişkin çalışmalar yürüteceğini dile getirdi.

Vali Kamçı’da kendilerini ilimizde görmekten duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti belirterek, İlimizde, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kadınlarımızın daha fazla iş hayatına atılması temennisinde bulundu. İlimizde de teşkilatlanmalarının bu yönde yararlı olacağını belirterek yurt içinde ve yurt dışındaki çalışmalarında başarılar diledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber