Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Haziran 2020 - 21:13 Yorum: 0

Şanlıurfa’da yeni karantina kararları

Şanlıurfa'da 2 mahalle, 1 sokak, 1 çiftlik ve 17 bina korona virüs nedeniyle karantinaya alınırken, 1 berber dükkanı ile 5 binada ise karantina uygulamasına...

Şanlıurfa’da yeni karantina kararları

Şanlıurfa'da 2 mahalle, 1 sokak, 1 çiftlik ve 17 bina korona virüs nedeniyle karantinaya alınırken, 1 berber dükkanı ile 5 binada ise karantina uygulamasına son verildi.

Şanlıurfa İl Hıfzıssıhha Kurulu, yeni karantina kararları aldı. Karara göre Karaköprü ilçesinde 1 bina, Haliliye ilçesinde 7 bina, Eyyübiye ilçesinde 2 bina, Suruç ilçesinde kırsal bir sokakta bulunan 1 bina ile kırsalda bulunan 1 çiftlik, Viranşehir ilçesinde 2 kırsal mahalle ile 7 bina korona virüs nedeniyle karantinaya alınırken, 5 bina ile bir berber dükkanında ise karantinaya son verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber