Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Kültür 21 Mart 2018 - 15:28 Yorum: 0

Şanlıurfa’da yol yapım çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik Bağlarbaşı kırsal Mahallesi ile Halfeti'yi birbirine bağlayan 7 kilometrelik bozuk sathi yolda sıcak asfalt serim...

Şanlıurfa’da  yol yapım çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik Bağlarbaşı kırsal Mahallesi ile Halfeti'yi birbirine bağlayan 7 kilometrelik bozuk sathi yolda sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı.

Birecik İlçe merkezi ve Halfeti İlçe merkezine giden araçların trafik akışını engellememek için sadece gece yarısı yürütülecek çalışmalar kapsamında turizm açısından büyük önem arz eden yolun en kısa sürede asfaltlanarak hizmete sunulması hedefleniyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yol asfalt şubesi ekiplerince yürütülen çalışmalarda trafik alternatif yollardan sağlanırken çalışmalarda devam ediyor.

"Yıllardır bu hizmeti bekliyorduk"

Büyükşehir Belediyesi tarafından gece yarısı yürütülen çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Süleyman Bozoğlan, "Yıllardan beri biz böyle bir asfalt hizmetini hiç görmedik. Bu hizmeti bize sağlayan Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkanımız Nihat Çiftçi ve şahsında tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Bu gece yarısı uykularını bölerek bize hizmet eden tüm işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Yolun eski halinin oldukça kötü durumda olduğunu kaydeden Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Bozoğlan, "Yolumuz kötü durumda olduğu için fazla kullanılmıyordu. Zaten sık sık kazalara da neden oluyordu. Duyarlılığından dolayı Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye ve İlçe Kaymakamımıza minnettarız" diye konuştu.

Şanlıurfa’da yol yapım çalışmaları sürüyor

Şanlıurfa’da yol yapım çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber