Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Mart 2015 - 11:08 Yorum: 0

Şanlıurfaspor, 7 maçtır deplasmanda kazanamıyor

Ligde deplasmanda 134 günlük galip gelemeyen Güneydoğu temsilcisi, Orduspor'u yenerek dış sahadaki 3 puan özlemini sonlandırmak istiyor

Şanlıurfaspor, 7 maçtır deplasmanda kazanamıyor

ŞANLIURFA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, deplasmanda karşılaşacağı Orduspor'u yenerek, ligde dış sahada 7 maç aradan sonra 3 puan almayı hedefliyor.

Ligde geride kalan 22 haftada topladığı 33 puanla 8'inci sırada yer alan sarı-yeşilli ekip, yarın 9 Eylül Stadı'nda Karadeniz temsilcisine konuk olacak.

Ceylanlar, deplasmanda yaptığı son 7 maçta 5 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Dış sahada son olarak 24 Ekim 2014'te Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen Güneydoğu temsilcisi, daha sonra galibiyete hasret kaldı.

Samsunspor, Bucaspor, Albimo Alanyaspor, Adanaspor ve Elazığspor ile berabere kalan sarı-yeşilli ekip, Denizlispor ile Kayserispor'a ise mağlup oldu.

Şanlıurfaspor, deplasmanda Orduspor'u yenerek 134 günlük galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber