Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 23 Mayıs 2015 - 18:50 Yorum: 0

Şapkadan tavşan çıkarır gibi Malatya’ya aday çıkartıyorlar

CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, Şapkadan tavşan çıkarır gibi Malatya’ya hiç tanıyıp bilmediğimiz iki ismi getirdiler. Bunlar milletvekili olacak sizde onaylayacaksınız dediler.

Şapkadan tavşan çıkarır gibi Malatya’ya aday çıkartıyorlar

MALATYA - CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı seçim çalışmaları kapsamında ilçe, esnaf ziyaretlerine ve mahalle toplantılarına devam ediyor.
Arapgir ilçesi koru mahallesini ziyaret eden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, hep bir ağızdan söylenen “Milletvekili kim Hulisi Porgalı” sloganlarıyla karşılandı.
Arapgir ilçesi koru mahallesinde konuşan Hulisi Porgalı, “ 12 yıldır buraları idare eden iktidarın artık size sunacak bir vaadi kalmadı. Geldiğim bu mahallenin yollarını gördüğümde çok üzüldüm. Tarihi yapılarıyla ciddi bir turizm potansiyeline sahip olan, üzüm yetiştiriciliğinde Dünya markası olan bu yer ne yazık ki hak ettiği noktada değil.  Ben buraların nasıl refah seviyesine yükseleceğini, hak ettiği yere nasıl geleceğini gördüm” dedi.
Seçim beyannamesinde tavrımızı halktan yana koyduğumuzu gösterdik diyen Porgalı, “ Çiftçiden, köylüden, işsizden, emekliden, asgari ücretliden, taşeron işçiden yana tavrımızı koyduk. Çok gerçekçi bir beyannameyle huzurunuza çıktık. Yapamazlar diye ortaya çıktılar. Bizim yapmak istediklerimiz, Cumhurbaşkanına, Başbakana, Bakanlara ayrılan 71 milyarlık, örtülü ödenek bunları karşılayacak miktarda. Örtülü ödenek, kimsenin hesap soramayacağı bir para, nereye harcarsanız harcayın kimse hesap soramaz. 71 milyarı bulanlar, bizim söylediklerimizi gerçekleştirecek 54,5 milyarı bulamıyorlar” ifadelerini kullandı.
Arapgir ilçesi ziyaretinin ardından Malatya Park Alışveriş merkezine giden CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı mağazaları tek tek dolaşarak destek istedi.
İlçe ve esnaf ziyaretini ardından Özalper Mahallesinde düzenlenen toplantıya katılan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı mahalle sakinlerinin alkışları ve yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Özalper Mahallesinde söz alan CHP Malatya Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, “ İktidar partisi sizlere çok şeyler yapmışlar gibi altıda altı yapacağız diyorlar. Biz altıyı bizden bir şey olmaz, altı CHP’nin altı oku anlamına geliyor diye düşünüyoruz. Bu CHP’nin altı oku CHP’ye oy verin demek istiyorlar. Milletvekili adaylarını, ilk dört ismi gördünüz. Şapkadan tavşan çıkarır gibi Malatya’ya hiç tanıyıp bilmediğimiz iki ismi getirdiler. Bunlar milletvekili olacak sizde onaylayacaksınız dediler. Sizler ne seçmeyi ne seçilmeyi bilirsiniz diyerek, demokratik olmayan yukardan inme bir listeyle noter gibi buyurun onaylayın dediler. O zaman o listeyi onaylamıyoruz. 65 aday adayları vardı bir temayül yoklaması yaptılar. O listelerde önümüze konan iki isim yoktu. STK’larla oylama yaptılar o listede de bu isimler yoktu. Tüm Malatya halkıyla alay ettiler, dalga geçtiler. Ankara’dan İstanbul’dan isimleri getirip Malatya’da seçilebilecek kapasitede insan yok demek istediler” sözlerini kaydetti. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber