Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Şubat 2020 - 12:18 Yorum: 0

Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü pazar günü açık

Adana'da 1 Mart Pazar günü yapılacak olan 2020-Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (2020-YÖKDİL/1) Sınavı dolayısıyla Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü...

Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü pazar günü açık

Adana'da 1 Mart Pazar günü yapılacak olan 2020-Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil (2020-YÖKDİL/1) Sınavı dolayısıyla Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacak.

Adana Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, nüfus cüzdanını veya T.C. kimlik kartını kaybeden ve yeniden çıkartmak isteyen adaylar için "Sınava Giriş Belgesi" ile iki fotoğrafını yanında getiren adaylara yeni kart düzenleninceye kadar geçerli olacak fotoğraflı "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi için Sarıçam İlçe Nüfus Müdürlüğü 1 Mart 2020 Pazar günü, 07:00 ile 10:00 saatleri arasında açık bulundurulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber