Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2014 - 00:58 Yorum: 0

Şarkışla Belediyesi 2 bin 500 kişiye iftar verdi

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.Cumhuriyet caddesinde verilen iftar yemeğine katılan Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, katılımdan oldukça memnun olduğunu...

Şarkışla Belediyesi 2 bin 500 kişiye iftar verdi

SİVAS (AA) - Şarkışla Belediyesi 2 bin 500 kişiye iftar yemeği verdi.

Cumhuriyet caddesinde verilen iftar yemeğine katılan Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, katılımdan oldukça memnun olduğunu belirterek, "Şarkışla Belediyesi bugün 2 bin 500 kişiye sokak iftarı verdi. Şarkışla'da ilk defa yapılan bir etkinlik, sizinde gördüğünüz gibi vatandaşların çok fazla ilgisi oldu. Bizlerde mutlu olduk, memnun olduk, vatandaşlarımızda memnun oldu. İnşallah bu tür iftarları, bu tür etkinlikleri her sene tekrarlayarak daha katılımcı bir şekilde tekrarlamak gerekiyor. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz da "Kadir Gecesi münasebetiyle bütün hemşehrilerimizi bir sofrada bir araya getirmiş olmanın bahtiyarlığını yaşıyoruz. hemşehrilerimiz bu gün yapmış olduğumuz organizasyona büyük bir ilgi gösterdiler" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber