Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Kasım 2014 - 16:18 Yorum: 0

Sason Gençlik Spor Kulübüne spor kıyafetleri hediye edildi

BATMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Sason Gençlik Spor Kulübüne hediye edilen spor malzemesi kulübe teslim edildi.Bakanlıkça, Batman Amatör Liginde mücadele eden Sason Gençlik...

Sason Gençlik Spor Kulübüne spor kıyafetleri hediye edildi

BATMAN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Sason Gençlik Spor Kulübüne hediye edilen spor malzemesi kulübe teslim edildi.

Bakanlıkça, Batman Amatör Liginde mücadele eden Sason Gençlik Spor Kulübüne hediye edilen spor malzemesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tesis Amiri Mehmet Can Çelik tarafından kulübün başkanı İstem Öter'e teslim edildi.

Burada bir açıklama yapan Öter, ilçede çok yetenekli sporcular olduğunu belirterek, bu sporculara sahip çıkma ve ilçedeki gençlerim önünü açmak için çabalamaları gerektiğini söyledi. 

Öter, kendilerine gönderilen spor malzemelerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

Daha sonra gönderilen 20 kişilik eşofman takımı, yağmurluk, antrenman forması ve spor çantası oyunculara dağıtıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber